Träning och firande i regnet på lydnadsgruppen

Idag känner jag mig sjuk. Snorig och nyser och är förkylningsmatt i kroppen. Spenderar dagen i sängen med sambon, hundarna och studier fram tills det är dags att röra sig mot träningsgruppen i Söderköping vi åker till varje söndag. Idag hade gruppen lurat en utav tjejerna att vi skulle ha en träningstävling med inhyrd domare bland annat. Med hemliga gruppchattar så hade vår tränare Ingela Karlsson med flera ordnat så att det fanns blommor och specialbeställd tårta på plats och lite bubbel. Tjejen som blev lurad hade alltså här om helgen tagit guld i U-SM i lydnadsklass två och därför skulle detta överraskningsfiras!
Duktiga Evelin med fina cockern Vittra hade inga aningar om vad som hade planerats.

Det märks att man rört sig mycket på tävlingar och kurser den senaste tiden. I Valdemarsvik igår så tävlade både Evelin och Annika från gruppen i klass två och Ingela i klass ett med sin valp och elitklass med en av hennes äldre vovvar. Vi alla fick en plats på prispallen!
Såg även på anmälningslistan inför nästa helgs tävling att det är ytterligare ett par personer jag känner mer eller mindre som ska starta trots att det är rätt långt att åka faktiskt. Så kul när man, vart man än åker, ska tävla och alltid har härligt folk man kan peppa och bli peppad av runt omkring sig.

Efter tårtätandet tränades det lydnad som vanligt. Platsliggning i regnet med fåren i ryggen och introduktion utav hoppmomentet inför tvåan. Fotgåendet kändes riktigt bra idag och jag tjuvtränade även lite högerhandling inför nästa helg.

Kommentera här: