Genomgång av lydnadsprogrammet

Eftersom det är två dagar kvar innan lydnadsdebut för oss så har vi mycket kvar att rätta till. Vi åkte till måndagsgruppen på Brukshundklubben idag igen men tyvärr var vi inte speciellt många ekipage. Bara jag och en trevlig herre som sysslar med sök med sina flattar. En sån där som hängt på bruks så länge man kan minnas!
Vilket blev väldigt positivt för mig eftersom han kunde guida mig igenom hela LK1:an och kalla ut allt som behövts.
Han kollade tänderna på Pirat som var grymmare än grymmast och sa att det troligtvis hade blivit en tia på den! Idag fungerade dock inte "ställande under gång" utan Pirat la sig ned varje gång. "Läggande under gång" fungerade istället perfekt. Verkar som om vi enbart kan få det ena att fungera samtidigt ;)

Inkallningen såg superfin ut också! Tyvärr har vi inte tränar in att Pirat ska sätta sig vid halterna så där måste vi snabbjustera inför onsdag. Denna tävling blir verkligen bara ett test eftersom vi enbart sett en halv lydnadstävling i verkligheten.
 
Ska åka tillbaka till klubben lite senare idag också och köra igenom allt en vända till.. Och samma sak imorgon igen.
Vi avslutade med att åka förbi hundrastgården och busade och kastade lite boll. Både Cilla, Pirat, jag och husse. Avslappnat skaka av sig träningen och nollställa hjärnan inför kvällens pass.
 
 

Kommentera här: